dissabte, 19 d’abril del 2008

Huáng's BBQ

Fa un parell de setmanes que en Huáng de Guangzhou (a la meva esquerra) tenia una idea al cap i ahir la nit, finalment, vam poder muntar-ho... La BBQ que vam organitzar ahir a la nit va ser un èxit i a més, va ser escandalosament barata... Va sortir a uns 7$ per cap. Pel matí vam anar a comprar a Foodtown gambes, musclos, sèpia i calamars. També vam comprar bolets, amanides, patates i demés per picar. Cervesa i begudes. Vam preparar el menjar i vam mesclar la cervesa amb la llimonada per preparar el que aquí en diuen shandy. La clara va triomfar, gairebé tres quartes parts de la gent no l'havia provada mai i a tothom li va agradar!



Tampoc va faltar el Chardonnay i el Sauvignon Blanc. Pujar el armatoste de la BBQ des del garatge va ser una matada però tot plegat, va valer la pena! Si cliqueu a la foto, podreu veure més fotografies. Ciao!

1 comentari:

tieta carmeta ha dit...

Que envidia me das Pau !!!!!!
Por lo que veo , si que lo estás disfrutando, hazlo,disfruta cada momento, solo tenemos una vida, no pierdas el tiempo en preocupaciones inútiles o irreales.
Eyyyyyyy que cuando sea mayor yo me pido ser como tu, que lo sepas !!!!!!!!!!!!!. QUE CONSTE EN ACTA !!!!!!.
Un petonet molt fort per a tu y als teus companys, però mes for per a tu, per això ets el meu nevot. ( lo he escrito bien ? )