dilluns, 28 de juliol del 2008

On the other side


Quan ets estudiant i estàs a classe "aguantant el rotllo" no acostumes a pensar en qui està a l'altra banda. Avui ha estat un dia molt especial, he començat a donar classes com a tutor aquí a la Universitat! He tingut 6 classes d'una hora on malauradament he hagut d'explicar el mateix. No obstant ha estat entretingut veure com reacciona la gent si encares els continguts des de diferents punts de vista...

Això d'estar a l'altra banda té les seves avantatges i els seus inconvenients. No t'avorreixes sempre que canviïs la manera en què expliques les coses i fas riure una mica a la gent. Però quan te trobes el típico de turno que no calla o la gent que s'està mirant les musaranyes és una mica desconsolador... En fin, ja m'ho deien els meus professors que ensenyar no és gens fàcil! Per cert, m'he quedat sense veu. Què típic. Demà treballo de demonstrator als laboratoris, bàsicament és una tasca d'assistència informàtica als estudiants. Hauríeu de veure els laboratoris d'aquí; centenars de pantalles Cinema Display de la casa Apple connectades irònicament a un servidor Windows Vista.

A veure si puc reunir prou calers com per tornar-me a escapar al setembre... ;-) Els tutorials estan ben pagats però les hores de demonstrator no tant.
Ja tenim els tiquets per al partit més important de rugby d'aquesta temporada. Austràlia jugarà contra Nova Zelanda (All Blacks) el dia 2 d'agost, aquest cap de setmana!
Aquest divendres hi ha la lliçó inaugural "Gnus, moas, porcs and other exotica: a mathematical odyssey" pel professor Eamonn O'Brien sobre el grup simètric, visca l'àlgebra!

1 comentari:

Esther Nadal ha dit...

Qui ha dit que ensenyar és fàcil???
Ja dic jo sempre que és una feina poc valorada!!!!
Com molesta que no t'escoltin o que estiguin parlant!!! Però també té la seva part gratificant!!!
Qui és Kane (doctorand en psicologia de l'aprenentatge)??? Igual properament necessito la seva ajuda!!! Què aprofitada que sóc!!!
Molts petonets!!