dimarts, 3 de juny del 2008

Absolutely fabulous

Avui hem anat al teatre! De segur que coneixeu el film australià Priscilla, Queen of the Desert. Poques vegades es fa una adaptació d'una pel·lícula a una obra de teatre i aquest musical és una d'aquestes rares excepcions. El preu de l'entrada d'estudiant ($90) ha estat una de les millors despeses de l'any. Es tracta d'un espectacle excepcional, el públic ha acabat ballant 'I Will Survive' amb els personatges!

I l'ambient i l'edifici en sí, The Civic, emblemàtics a Auckland, tampoc han estat cap decepció. Les més de 2 hores i mitja que dura el musical no es fan en cap moment avorrides o pesades. La posada en escena està molt cuidada i les cançons i adaptacions de la direcció a Nova Zelanda són intel·ligentment divertides. Espero que algun dia portin l'espectacle a Europa perquè ha estat dels millors que he vist mai, s'han guanyat la meva completa admiració! No puc estar més convençut quan dic que aquest espectacle arrasaria a la capital comtal...

Hem dedicat l'inter-mig per beure un daiquirí de gerds en una copa de cocktail que canviava de colors! How cool is that!