Tampoc va faltar el Chardonnay i el Sauvignon Blanc. Pujar el armatoste de la BBQ des del garatge va ser una matada però tot plegat, va valer la pena! Si cliqueu a la foto, podreu veure més fotografies. Ciao!
dissabte, 19 d’abril del 2008
Huáng's BBQ
Fa un parell de setmanes que en Huáng de Guangzhou (a la meva esquerra) tenia una idea al cap i ahir la nit, finalment, vam poder muntar-ho... La BBQ que vam organitzar ahir a la nit va ser un èxit i a més, va ser escandalosament barata... Va sortir a uns 7$ per cap. Pel matí vam anar a comprar a Foodtown gambes, musclos, sèpia i calamars. També vam comprar bolets, amanides, patates i demés per picar. Cervesa i begudes. Vam preparar el menjar i vam mesclar la cervesa amb la llimonada per preparar el que aquí en diuen shandy. La clara va triomfar, gairebé tres quartes parts de la gent no l'havia provada mai i a tothom li va agradar!
Tampoc va faltar el Chardonnay i el Sauvignon Blanc. Pujar el armatoste de la BBQ des del garatge va ser una matada però tot plegat, va valer la pena! Si cliqueu a la foto, podreu veure més fotografies. Ciao!
Tampoc va faltar el Chardonnay i el Sauvignon Blanc. Pujar el armatoste de la BBQ des del garatge va ser una matada però tot plegat, va valer la pena! Si cliqueu a la foto, podreu veure més fotografies. Ciao!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Que envidia me das Pau !!!!!!
Por lo que veo , si que lo estás disfrutando, hazlo,disfruta cada momento, solo tenemos una vida, no pierdas el tiempo en preocupaciones inútiles o irreales.
Eyyyyyyy que cuando sea mayor yo me pido ser como tu, que lo sepas !!!!!!!!!!!!!. QUE CONSTE EN ACTA !!!!!!.
Un petonet molt fort per a tu y als teus companys, però mes for per a tu, per això ets el meu nevot. ( lo he escrito bien ? )
Publica un comentari a l'entrada